Αρχική Σελίδα

Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Συνοπτική εισαγωγή της επιχείρησης:

 

Η πλαστική Co. Haojin Shaoxing, ΕΠΕ, βρίσκεται στην πόλη Shangyu, επαρχία Zhejiang, εξειδικευμένος στο σχεδιασμό και την κατασκευή όλων των ειδών πλαστικών συσκευάζοντας εμπορευματοκιβωτίων για τα καλλυντικά υψηλών σημείων, τα προϊόντα φροντίδας ομορφιάς και δέρματος.

 

Το Haojin είναι κύριο του πρώτης τάξεως τυποποιημένου εργαστηρίου, του καλού σχεδιαγράμματος εργοστασίων και μιας ομάδας δεσμευμένου τεχνικού προσωπικού, και του προηγμένου εξοπλισμού παραγωγής που έχει διαμορφώσει ένα σύνολο περιεκτικής εξασφάλισης ποιότητας του συστήματος παραγωγής, και μπορεί να ολοκληρωθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών του σχεδίου προϊόντων, της ανάπτυξης, της κατασκευής φορμών, της σχηματοποίησης εγχύσεων, πλαστικών συσκευάζοντας μπουκάλια συγχρόνως ικανά να παρέχουν την πλήρως αυτόματη εκτύπωση οθόνης, την καυτή σφράγιση, την υπερηχητική συγκόλληση, το κενό επίστρωμα, το UV επίστρωμα, την επεξεργασία επιφάνειας μεταλλινών και άλλη ειδική τεχνολογία.

 

 

Για να βεβαιώσουμε την καλή ποιότητα, εξοπλίσαμε με το ανεξάρτητο QC τμήμα μέσω του οργάνου επιθεώρησης όπως ο ανιχνευτής αυτόματος-διαρροών για τον καλά εκπαιδευμένο QA/QC προσχηματισμό προσωπικού αντλιών κ.λπ. καλά στο εργοστάσιό μας. Κάτω από την αποτελεσματική διαχείριση, τα προϊόντα 70% εξάγονται στην Ευρώπη, Βόρεια Αμερική, Κορέα και η Ιαπωνία ect, το υπόλοιπο είναι στην τοπική αγορά.

 

Το Haojin φροντίζει πάντα τις νέες ιδέες και τις απαιτήσεις των πελατών, που βοηθούν να τις μεταφέρει στα πραγματικά δείγματα και τη μαζική παραγωγή. Έχουμε εργαστεί κάτω από την αρχή της καλής πίστης και της πρακτικής τοποθέτησης, που μαθαίνει από άλλους και που κάνει τη βελτίωση βαθμιαία. Οι σταθερές προσπάθειές μας θα βοηθήσουν τους πελάτες μας να κερδίσουν περισσότερους στην αγορά τους.

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : COSMOPACKS

Αριθμός Υπαλλήλων : 120~150

Ετήσιες πωλήσεις : 5Million-8Million

Ιδρύθηκε Έτος : 2012

Εξαγωγή pc : 80% - 90%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Shaoxing Shangyu Haojin Plastic Co., Ltd. Πιστοποιήσεις